Τρίτη 23 Οκτωβρίου 2012

Circle spinner card...

...ή αλλιώς "τα παιδία παίζει!!!"
Σκεφτόμουν την επόμενη καρτο-πρόκληση του GC που θα έβγαινε, να την έκανα spinner card... Η ΄Ολγα, όμως, ζήτησε στρόγγυλη κάρτα και αμέσως ο βαθμός δυσκολίας για spinner, ανέβηκε κατακόρυφα! Παρ' όλα αυτά, είπα να το προσπαθήσω... και έφτιαξα τελικά την παρακάτω κάρτα! ΄Οταν την κινείς δεξιά - αριστερά, περιστρέφεται και η χιονονιφάδα!!! Τράβηξα και βιντεάκι, για να πάρετε μια ιδέα! (με όχι και τις καλύτερες συνθήκες περιβάλλοντος τέτοια ώρα, αλλά κάνει τη δουλειά του!)


 
 
Λοιπόν, πώς σας φαίνεται;
 

σχετικό άσχετο: όταν βλέπω τη φράση "let it snow", μου έρχεται στο μυαλό το τραγούδι από την ταινία Χιονάτη της Cannon Movie Tales, που έβλεπα μικρή!!! (και όχι το άλλο "κλασσικό"...) Σας δίνω το σχετικό βίντεο στο YT! Μπρρρρρρ! Πολύ κρύο ξαφνικά!!! :)


Εσείς την ξέρατε αυτή την ταινία;

9 σχόλια :

  1. Πετυχημένη και όμορφη! Ευχαριστώ για το βραβειάκι!Με την πρώτη ευκαιρία θα το αναρτήσω! Καλή επιτυχία!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Καλέ τι φοβερή κάρτα είναι αυτη ... και πολύ καλά έκανες που έβαλες το βιντεο ... πω πω ... χαζεψα!!! Ευχαριστούμε πολύ για την συμμετοχη σου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Mε έχεις αφήσει άφωνη!! Χωρίς το βίντεο δεν θα την καταλάβαινα!! Μα καλά πως την κατάφερες!! Πολύ "ζωντανή" κάρτούλα!! Σε ευχαριστώ πολύ που έπαιξες μαζί μου στο get creative!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Με έχεις αφήσει άφωνη σήμερα, τι waterfall, τι doodling... και τώρα το απογείωσες τελείως! Επιβαλλόταν το βιντεάκι, δεν θα καταλάβαινα αλλιώς τι εννοούσες! πωπωπω... Μπράβο Μελιτινή!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Μαρία-Μελιτινή μας είναι ΤΕΛΕΙΕΣ οι καρτούλες που φτιάχνεις!! Καλή επιτυχία, είμαι σίγουρη ότι θα έχεις λαμπρό μέλλον στον κόσμο των καρτοκατασκευών! :)
    Καλή συνέχεια!
    Κατερίνα
    (η αδερφή της Μαρίνας)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ευχαριστώ, Κατερίνα! Να 'σαι καλά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. What a pretty card, thank you for joining us at Get creative. Channa

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή